КОНТАКТ

КАСА ИНЖЕНЕРИНГ
ул. Пат за Батинци бр.12, Драчево
тел. 070 220 119
email : kasa(@)kasa.com.mk

Доколку имате потреба од информации, можете да не побарате на телефонскиот број или испратете ни директна порака преку полето подолу. Дозволете ни да ја изградиме Вашата иднина заедно.

За дополнителни информации можете да не посетите и во нашето седиште каде што со задоволство ќе Ве пречекаат нашите вработени.

ИСПРАТЕТЕ НИ ПОРАКА